Intervista2018-03-01T09:43:04+01:00

Xhensila: “Nuk ishte vetëm humori që më bëri për vete”

11 November, 2013 13:17|Categories: Intervista, Kuvendim|

Më pëlqen Sinqeriteti dhe çiltërsia e tij. Janë të rrallë besoj njerëzit që i kanë të dyja njëkohësisht E kishe menduar ndonjëherë më parë se do të dashuroje “Gjinin”, katunar e t ...

Chris Martin: “Ja çfarë vlerësoj vërtet në jetë”

1 November, 2013 12:54|Categories: Intervista, Kuvendim|

Lideri i grupit Coldplay, Chris Martin, është një nga këngëtarët i cili me muzikën e tij ka sjellë këngët më të bukura alternative. Shpesh solo por dhe në bashkëpunim ai është nom ...

Sheila, Kristo dhe Xhesika: “X Factor” na bëri të lumtur e të famshëm!”

29 August, 2012 13:29|Categories: Intervista, Kuvendim|

Ata kanë qenë më të pëlqyerit e një spektakli ku garohet për zërin, talentin dhe interpretimin më të mirë në muzikë. Sheila, Kristo, Xhesika, që të tre kanë shkëlqyer por në fund ...

Go to Top