Udhëtime2018-03-01T14:06:29+01:00

Eurostat: Net-qëndrimet e turistëve në Shqipëri ranë me 27% në 2020-n

16 March, 2021 10:00|Categories: Komunitet, Udhëtime|

Viti 2020 nisi mbarë për turizmin, me rritje të net-qëndrimeve të turistëve në janar e në shkurt, por më pas mori një kthesë të papritur për shkak të kufizimeve që u vunë si rrjedh ...

Masat kufizuese orientuan pasagjerët drejt transportit ajror, rritet volumi i mallrave në porte

26 February, 2021 13:55|Categories: Çështje, Udhëtime|

Masat kufizuese të vendosura nga shtete të ndryshme për shkak të pandemisë së COVID-19 kanë ndryshuar tendencat e udhëtimit të pasagjerëve në llojin e transportit të përzgjedhur. P ...

Vendet në botë që do të mirëpresin turistët e vaksinuar

17 February, 2021 15:27|Categories: Udhëtime, Vende|

Pas vitit të vështirë që sapo lamë pas, në të cilin udhëtimet mbetën vetëm një ëndërr, tani një shpresë e re duket në sfond dhe shumë vende kanë nisur të hapin kufijtë për turistët ...

Studimi, pesë fshatrat, nga Bënja në Razëm me potenciale të larta për turizëm

12 January, 2021 12:41|Categories: Udhëtime, Vende|

Shqipëria është bekuar me bukuri natyrore, trashëgimi të pasur kulturore dhe kuzhinë tipike mesdhetare, arkitekture të larmishme, por së paku 5 fshatra në Shqipëri përmbajnë potenc ...

Të pasurit e Shqipërisë çojnë 8% të buxhetit të tyre në udhëtime

5 January, 2021 15:26|Categories: Investime, Udhëtime|

Në shekullin ku jetojmë udhëtimet gjithnjë e më shumë po marrin dimensionin e argëtimit, më shumë se sa një domosdoshmëri për të kryer nevoja themelore të jetesës. Në vijim të kët ...

25 destinacionet më të mira për vitin 2021, sipas National Geographic

1 December, 2020 14:28|Categories: Udhëtime, Vende|

Në pritje që të marrim sërish pasaportën në dorë dhe të udhëtojmë pa asnjë kufizim, nuk na ndal asgjë të nisim të zgjedhim se cili do të jetë destinacioni i udhëtimit tonë të ardhs ...

Panorama më e bukur në Gjermani e cila shihet nga kjo urë…

26 November, 2020 16:27|Categories: Udhëtime, Vende|

Në Gjermani ndodhet një vend me të vërtetë fantastik, ku natyra dhe vepra e njeriut ndërthuren duke krijuar një kryevepër, e cila do t’ju dhurojë emocione të forta. Po flasim për ...

Go to Top