Politikë2018-03-01T09:34:31+01:00

FMN analizon Europën, sa e rrezikuar është Shqipëria nga Brexit

11 November, 2019 11:43|Categories: Lajme, Politikë|

Në raportin e sapopublikuar “Pasqyra Ekonomike Rajonale për Europën”, Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) thekson se aktiviteti ekonomik në Evropë është ngadalësuar si rrjedhojë e dob ...

Qeveria shkurton fondet për arsimin e lartë, 2.5 mln euro më të ulëta se vjet

11 October, 2019 11:04|Categories: Lajme, Politikë|

Protestat studentore që nxiten qeverinë të destinojë më shumë fonde për arsimin e lartë këtë vit buxhetor ka rezultuar një nismë pa sukses. Qeveria shqiptare në rishikimin e buxhet ...

Kosova vendosi: Lëvizja Vetëvendosje, fituese e zgjedhjeve parlamentare

7 October, 2019 9:45|Categories: Lajme, Politikë|

Lëvizja Vetëvendosje është shpallur fituese e zgjedhjeve parlamentare në Kosovë. Partia e Albin Kurtit ka marrë shumicën e votave të qytetarëve të Kosovës. E dyta nder partitë më t ...

DASH: Korrupsioni në Shqipëri, i përhapur në të gjitha degët e qeverisjes

23 April, 2018 12:13|Categories: Lajme, Politikë|

Departamenti i Shtetit thotë se problemet më të konsiderueshme të të drejtave të njeriut në vitin 2017 në Shqipëri, ishin “kufizimet në lirinë e shprehjes dhe të shtypit, përfshirë ...

Rreziku rus/ Shqipëria kërkon prezencë ushtarake të SHBA-së

19 April, 2018 11:32|Categories: Lajme, Politikë|

Shqipëria dëshiron të shohë një prani ushtarake të SH.B.A.-së, të vendosur në vendin ballkanik, për të kundërshtuar ndikimin nga vende të tilla si Rusia, tha të martën ministrja e ...

Pagesa në Rrugën e Kombit, qeveria shkon në Kukës dhe Has për konsultime

13 April, 2018 14:43|Categories: Lajme, Politikë|

Rruga Milot-Morinë ka nevojë për mirëmbajtje por mbi të gjitha për të përfunruar disa vepra të munguara në të duhen edhe 260 milionë euro. Ky është argumenti që ka dhënë zv.minist ...

Go to Top