Ushqim2018-03-01T14:08:29+01:00

Si do të ndikojë klima në ndryshimin e bujqësisë? Gjetjet e prodhuesve të verës

15 Tetor, 2019 11:02|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Vera, e cila është ndër më të ndjeshmet dhe më të nuancuarat e produkteve bujqësore, demonstron sesi ndryshimi i klimës po transformon traditat dhe praktikat që mund të jenë vendo ...

Studimi i fundit/ Nutricionistët gjejnë ‘sekretin’ e shëndetit optimal

14 Tetor, 2019 11:39|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Të gjithë e dinë rutinën tradicionale të të ngrënit të shëndetshëm: pesë fruta dhe perime në ditë, shumë vitamina, një ekuilibër të proteinave, karbohidrateve dhe yndyrnave. Probl ...

50 restorantet më të mira në botë. (Në sa prej tyre keni qenë?)

23 Qershor, 2017 15:08|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Eleven Madison Park në Nju Jork triumfoi në renditjen e “50 restoranteve më të mira në botë”, duke u bërë restoranti më i mirë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës që fiton q ...

9 ushqimet që duhet të konsumoni për të nxitur trurin

12 Korrik, 2016 11:49|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Të gjithë ne kemi një ide të përgjithshme se çfarë duhet të konsumojmë për qëndruar në formë dhe të shëndetshëm, por disa ushqime të veçanta mund të ndihmojnë trurin dhe trupin tu ...