Art pamor2018-03-01T14:37:45+01:00

Nga Musama te MarteS, art dhe pranverë në muzetë e rinj

20 Mars, 2018 9:07|Kategoritë: Art pamor, Kulturë|

Disa të sapoçelur, të tjerë priten të hapen – ja hapësirat e reja kushtuar formave të ndryshme të artit… Musama, Muzeu i Sapunit në Marsejë Ndodhet në Rue Fiocca 1, në zonën Vieux ...

Despotizëm dhe tragjedi në “Shtëpinë e Bernarda Albës”

13 Mars, 2012 14:43|Kategoritë: Art pamor, Kulturë|

Për ditë me radhë u shfaq teatri “Shtëpia e Bernarda Albës”. Një shfaqje me përmasa dinamike që sjell pas disa kohësh aktoren Luiza Xhuvani dhe Roza Anagnosti, por dhe një kast të ...

Variete, ekspozita, festivale “ngrohin” dimrin e kryeqytetit

13 Mars, 2012 11:18|Kategoritë: Art pamor, Kulturë|

Në këtë periudhë festash aktivitetet kulturore nuk kanë munguar aspak. Skenografi Kondo ka ekspozuar 40 krijimet e tij më të mira, Muharrem Hoxha është rikthyer me komedinë “Dashu ...