Para2018-05-25T11:41:56+02:00

Aftësitë e kërkuara nga punonjësit ndërkohë që punojnë nga shtëpia

Me më shumë njerëz që sot punojnë nga shtëpia, shumë punëdhënës kanë intensifikuar ofertat e tyre e-learning për të ndihmuar punonjësit të mësojë, të rriten dhe t’u përshtaten mënyrave të reja të të punuarit gjatë pandemisë së koronavirusit. Sipas një raporti mbi tendencat e vitit 2021, të platformës së mësimit virtual Udemy for Business, kurset për mësimin ...

COVID-19, sa kanë fituar 10 miliarderët më të pasur në botë?

Virusi i pabarazisë – e cilëson COVID-19, Oxfam, organizata e angazhuar në luftën kundër pabarazisë, me rastin e hapjes së punimeve të World Economic Forum në Davos (25 – 29 janar). Sipas një raporti të ri, 1000 njerëzit më të pasur në botë i rikuperuan në vetëm nëntë muaj të gjitha humbjet që kishin akumuluar ...

Facebook kapërcen pritshmëritë, të ardhurat rriten 33%. Por 2021, i paqartë

Pavarësisht tremujorit rekord, grupi i rrjeteve sociale i frikësohet kërcënimit nga Apple   Ashtu si shumë kompani të mëdha teknologjike (Big Tech), Facebook e mbylli tremujorin e fundit të 2020 me shifra rekord, duke kapërcyer pritshmëritë e analistëve, me rritje dyshifrore. Të ardhurat arritën në 28.072 miliardë dollarë, në rritje me 33%, ndërsa fitimi neto ...

Taksa

709, 2019

BE e klasifikon Shqipërinë në zonën gri për mashtrimin me taksat, rrezikojmë fondet

7 Shtator, 2019 10:36|Para, Taksa|

Shqipëria dhe disa vende të Ballkanit Perëndimor u përfshinë në listën gri bashkë me 36 vende të tjera për rrezikun që mbart për mashtrimet me taksat dhe evazionin Bashkimi Evropi ...

Shiko më shumë artikuj

Investime

302, 2021

COVID-19, sa kanë fituar 10 miliarderët më të pasur në botë?

3 Shkurt, 2021 15:49|Investime, Para|

Virusi i pabarazisë – e cilëson COVID-19, Oxfam, organizata e angazhuar në luftën kundër pabarazisë, me rastin e hapjes së punimeve të World Economic Forum në Davos (25 – 29 janar) ...

Shiko më shumë artikuj

Tregje

2510, 2019

70 % e bizneseve shqiptare thonë se nuk iu duhet kredia në banka, marrin hua alternative

25 Tetor, 2019 10:19|Para, Tregje|

Ngadalësimi i kredisë për ekonominë është shtyrë më së shumti vitet e fundit nga kërkesa e vakët e biznesit, se sa nga kushtet më të shtrënguara të bankave për të dhënë hua. Banka ...

Shiko më shumë artikuj

Ligje

Kompani

1902, 2021

Aftësitë e kërkuara nga punonjësit ndërkohë që punojnë nga shtëpia

19 Shkurt, 2021 15:15|Kompani, Para|

Me më shumë njerëz që sot punojnë nga shtëpia, shumë punëdhënës kanë intensifikuar ofertat e tyre e-learning për të ndihmuar punonjësit të mësojë, të rriten dhe t’u përshtaten mëny ...

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit

Go to Top