Danimarkë, kush punon deri vonë, nuk lë përshtypje të mirë te shefat e kolegët

2021-01-22T09:58:04+01:0025 Janar, 2021 14:56|Kategoritë: Çështje, Komunitet|

Danimarka është në vend të parë të klasifikimit të popujve më të lumtur. Po cila është arsyeja? Çfarë ka Danimarka që ne nuk e kemi? Një gjë shumë të rëndësishme, për të cilën ne s ...

Gabimi i parë i të rinjve kur ndjekin pasionin e tyre

2021-01-21T11:00:24+01:0021 Janar, 2021 11:58|Kategoritë: Çështje, Si t'i bëjmë gjërat|

Kur bëhet fjalë për të zgjedhur rrugën e duhur profesionale, shumë njerëz do të të thonë: “Ndiq pasionin”. Por kjo nuk është kaq e thjeshtë – dhe i kuptoj vështirësitë. Në 20 vite ...

Danimarkë, kush punon deri vonë, nuk lë përshtypje të mirë te shefat e kolegët

2021-01-19T10:34:29+01:0019 Janar, 2021 15:33|Kategoritë: Çështje, Si t'i bëjmë gjërat|

Danimarka është në vend të parë të klasifikimit të popujve më të lumtur. Po cila është arsyeja? Çfarë ka Danimarka që ne nuk e kemi? Një gjë shumë të rëndësishme, për të cilën ne s ...

15 fjalë brilante për të përshkruar veten në një intervistë pune

2021-01-15T14:16:53+01:0018 Janar, 2021 14:12|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Jeni në një intervistë pune dhe ju bëjnë një pyetje të vështirë: Cilat do të ishin tre fjalë që ju përshkruajnë ju? Në këto çaste do të ndiheshit konfuz për të zgjedhur fjalët e du ...

Zyrat post-Covid mund të jenë më dinamike se kurrë

2021-01-08T12:32:13+01:008 Janar, 2021 12:32|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Koronavirusi nuk do ta vrasë zyrën, shkruan Dror Poleg për The Upshot. Aftësia për të punuar në distancë nuk do ta largojë pjesën më të madhe të njerëzve nga qyteti dhe nga zyrat, ...

Ide dhuratash për Krishtlindje, çfarë të dhuroni në kohërat e Covid

2020-12-21T10:03:05+01:0021 Dhjetor, 2020 13:00|Kategoritë: Çështje, Si t'i bëjmë gjërat|

Festat e këtij viti do të kushtëzohen nga emergjenca shëndetësore – më poshtë janë disa këshilla për dhurata praktike e smart, nga teknologjia, te pajisjet për shtëpinë dhe kohën e ...

Qeveria shqiptare do të hartojë një plan veprimi për të nxitur tregtinë elektronike

2020-12-18T09:54:10+01:0018 Dhjetor, 2020 12:53|Kategoritë: Çështje, Komunitet|

Qeveria shqiptare do të hartojë për herë të parë një plan veprimi për nxitjen e tregtisë elektronike. Në mbledhjen e gjashtë të Komitetit Kombëtar të Sistemit të Pagesave, Kryetarj ...

Si të përparoni në karrierë kur punoni nga shtëpia

2020-12-17T15:36:09+01:0017 Dhjetor, 2020 15:36|Kategoritë: Çështje, Si t'i bëjmë gjërat|

Të gjesh motivimin mund të jetë e vështirë në këto kohë, mbi të gjitha nëse punoni nga shtëpia. Nëse ndieni se këtë vit, karriera juaj ka qëndruar në vendnumëro, nuk është shumë vo ...

Ukraina kërkon që Çernobili të bëhet Trashëgimi e UNESCO-s, 20 vjet pas mbylljes së centralit

2020-12-15T15:56:47+01:0016 Dhjetor, 2020 15:49|Kategoritë: Çështje, Kulturë|

Incidenti i Çernobilit në vitin 1986 është më i rëndi që ka ndodhur në një central bërdhamor, duke e klasifikuar si katastrofë e nivelit 7   Më 15 dhjetor 2000 u fik reaktori ...

Çfarë mund t’ju mësojë një martesë e mirë në krijimin e një kompanie të suksesshme

2020-12-15T09:40:41+01:0015 Dhjetor, 2020 15:38|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Nuk ka një formulë për krijimin e kompanive të suksesshme. Megjithatë, ka disa gjëra që mund të bëni për të rritur mundësitë për sukses. Në mënyrë interesante, një martesë e mirë m ...