Rozafa ndër 11 kështjellat më të bukura në botë-e braktisur

2018-04-05T14:19:54+02:005 Prill, 2018 13:20|Categories: Jetë, Vende|

Nga ndërtesat antike te rrënojat e mbetura Kështjellat tradicionalisht përfaqësojnë forcën dhe pushtetin, si ndërtesa të frikshme dhe shtëpi e familjeve të mëdha. Megjithatë, në k ...

Parisi synon të ndërtojë një pyll pesë herë më të madh se Central Park

2018-03-20T10:01:16+01:0020 Mars, 2018 10:01|Categories: Jetë, Vende|

Për më shumë se 15 vjet, qyteti i Parisit ka në plan të krijojë një pyll të ri në periferi të tij, në Pierrelaye-Bessancourt. Por ky plan është përballur me pengesa, ndërkohë që nj ...

Në eksplorim të Japonisë: nga Tokio i zhurmshëm në Fujin madhështor

2018-02-28T15:02:02+01:0023 Qershor, 2017 15:07|Categories: Jetë, Vende|

Japonia është sushi. Japonia është Sony, Nikon, Nintendo. Japonia është çelja e luleve të qershisë. Por përveç brandeve të ndryshme që eksporton Japonia në të gjithë botën, ju do ...

Go to Top