Në mbrojte të Venecias/ Ndalohet ndërtimi i hoteleve në qendrën historike të qytetit

2018-02-28T15:10:51+01:0016 Qershor, 2017 16:23|Categories: Jetë, Vende|

Vetëm një javë pas ndalimit të dyqaneve kebab dhe rritjes së kufizimeve për hyrjen në Sheshin San Marko në Venecia, një tjetër goditje vjen për turistët e këtij qyteti. Autoritete ...

Go to Top