Rritet ndjeshëm “dembelizmi” në Lezhë, Elbasan, Shkodër dhe Berat

2020-11-09T10:14:52+01:009 Nëntor, 2020 13:02|Kategoritë: Komunitet, Vende|

Pandemia ka nxitur “dembelizmin” në shumë qytete të vendit. Në qarqet e Lezhës, Durrësit, Shkodrës, Elbasanit dhe Beratit, popullsia në grupmoshën 15-65 vjeç, që nuk parapëlqen të ...

Koronavirus, a do t’i prekim sërish këto atraksione të pazakonta turistike?

2020-09-28T09:50:52+02:0028 Shtator, 2020 9:50|Kategoritë: Fotografi, Udhëtime|

Nga Guri irlandez i Blarney (Blarney Stone) te muri me çamçakëz në Seattle, disa atraksione turistike janë në rrezik për shkak të pandemisë së Covid-19.   Për shekuj me radhë, ...

Këto 5 vende janë shtëpi e më shumë së gjysmës së pyjeve në botë

2020-06-15T11:26:09+02:0015 Qershor, 2020 15:31|Kategoritë: Jetë, Vende|

Pemët janë mushkëritë e planetit tonë – thotë një shprehje popullore. Ato thithin dioksidin e karbonit nga atmosfera, e ruajnë atë për të krijuar rrënjë e trungje, dhe lëshojnë oks ...

Linja ajrore Wizz air planifikon rinisjen e fluturimeve më 1 maj, nga Vjena drejt disa destinacioneve europiane

2020-04-25T14:29:21+02:0025 Prill, 2020 14:29|Kategoritë: Jetë, Udhëtime|

Linja ajrore europiane me çmime të ulta (‘low cost’) Wizz Air planifikon të rifillojë fluturimet nga Vjena nga 1 maj drejt disa destinacioneve të tjera europiane, ka deklaruar Zëve ...

10 pyetje praktike lidhur me konsumimin e ushqimeve dhe produkteve gjatë pandemisë

2020-04-23T20:26:17+02:0024 Prill, 2020 11:30|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Çdo ditë konsumatori ndiehet i frikësuar në lidhje me konsumin e ushqimeve, sa të rrezikuar jemi dhe a mund të merren masa vetjake për të minimizuar rrezikun e infektimit COVID19. ...

Çfarë zgjedhin shqiptarët në karantinë, nga sushi te mishrat

2020-04-20T12:53:25+02:0020 Prill, 2020 12:53|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Mbyllja fizike e restoranteve bëri që një pjesë e mirë të kërkonte alternativa të reja për të shkuar te konsumatori. Nona sh.p.k., që ka aktualisht në pronësi dy restorante të ndry ...