Art pamor2018-03-01T14:37:45+01:00

Despotizëm dhe tragjedi në “Shtëpinë e Bernarda Albës”

13 March, 2012 14:43|Categories: Art pamor, Kulturë|

Për ditë me radhë u shfaq teatri “Shtëpia e Bernarda Albës”. Një shfaqje me përmasa dinamike që sjell pas disa kohësh aktoren Luiza Xhuvani dhe Roza Anagnosti, por dhe një kast të ...

Variete, ekspozita, festivale “ngrohin” dimrin e kryeqytetit

13 March, 2012 11:18|Categories: Art pamor, Kulturë|

Në këtë periudhë festash aktivitetet kulturore nuk kanë munguar aspak. Skenografi Kondo ka ekspozuar 40 krijimet e tij më të mira, Muharrem Hoxha është rikthyer me komedinë “Dashu ...

Go to Top