Nga Musama te MarteS, art dhe pranverë në muzetë e rinj

2018-03-20T09:07:36+01:0020 Mars, 2018 9:07|Kategoritë: Art pamor, Kulturë|

Disa të sapoçelur, të tjerë priten të hapen – ja hapësirat e reja kushtuar formave të ndryshme të artit… Musama, Muzeu i Sapunit në Marsejë Ndodhet në Rue Fiocca 1, në zonën Vieux ...

“Këngëtarja tullace”, një provë e suksesshme e absurdit

2018-03-01T13:35:03+01:003 Janar, 2013 10:40|Kategoritë: Film, Kulturë|

Regjisori Spiro Duni rikthen në skenën e Teatrit Kombëtar, pas 15 vitesh, veprën “Këngëtarja tullace” të dramaturgut Eugen Ioneco, një nga komeditë më të diskutueshme, që edhe vet ...