4 leksione biznesi nga miliarderi i kozmetikës, Leonard Lauder

2020-11-27T10:53:12+01:0027 Nëntor, 2020 16:00|Kategoritë: Art pamor, Kulturë|

Të gjitha rrugët e kanë çuar Leonard Lauder, te biznesi i familjes. Që kur ishte fëmijë, -shkruan Lauder në librin e tij të kujtimeve, “Company I Keep”, kishte parë të ëmën (në kra ...

Nga Musama te MarteS, art dhe pranverë në muzetë e rinj

2018-03-20T09:07:36+01:0020 Mars, 2018 9:07|Kategoritë: Art pamor, Kulturë|

Disa të sapoçelur, të tjerë priten të hapen – ja hapësirat e reja kushtuar formave të ndryshme të artit… Musama, Muzeu i Sapunit në Marsejë Ndodhet në Rue Fiocca 1, në zonën Vieux ...

Despotizëm dhe tragjedi në “Shtëpinë e Bernarda Albës”

2018-03-01T14:43:01+01:0013 Mars, 2012 14:43|Kategoritë: Art pamor, Kulturë|

Për ditë me radhë u shfaq teatri “Shtëpia e Bernarda Albës”. Një shfaqje me përmasa dinamike që sjell pas disa kohësh aktoren Luiza Xhuvani dhe Roza Anagnosti, por dhe një kast të ...