Vende2018-03-01T14:06:51+01:00

Në mbrojte të Venecias/ Ndalohet ndërtimi i hoteleve në qendrën historike të qytetit

16 Qershor, 2017 16:23|Kategoritë: Jetë, Vende|

Vetëm një javë pas ndalimit të dyqaneve kebab dhe rritjes së kufizimeve për hyrjen në Sheshin San Marko në Venecia, një tjetër goditje vjen për turistët e këtij qyteti. Autoritete ...