OBSH publikon udhëzimet e reja, 7 shërbimet e tjera shëndetësore që nuk duhet të neglizhohen në kohën e Covid

2020-03-31T20:17:04+01:001 Prill, 2020 11:14|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Pandemia COVID-19 po shtrëngon sistemet shëndetësore në të gjithë botën. Kërkesa në rritje të shpejtë për institucionet shëndetësore dhe punonjësit e kujdesit shëndetësor kërcënon ...

OBSH nxjerr udhëzuesin, si të ushqeheni në periudhën e karantinës dhe si të bëni blerje

2020-03-29T20:23:57+01:0030 Mars, 2020 10:00|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Duke e vlerësuar stilin e jetesës si një mjet të fortë të luftës anti covid, Organizata Botërore Shëndetësisë nxori një udhëzues se si njerëzit duhet te ushqehen në ditët e karanti ...

Anti Covid-19, 6 udhëzimet e reja të OBSH-së që vlejnë edhe për Shqipërinë

2020-03-25T23:48:00+01:0026 Mars, 2020 15:45|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Organizata Botërore e Shëndetësie përditësoi mbrëmë udhëzimet për vendet e prekura nga Koronavirusi, të cilat Shqipëria është e detyruar ti zbatojë. Sipas OBSH-së masat bllokuese p ...

Gjashtë këshilla për të punuar në mënyrë të suksesshme nga shtëpia në kohën e koronavirusit

2020-03-23T12:42:14+01:0023 Mars, 2020 15:35|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Shumë biznese po u kërkojnë punonjësve që të punojnë nga shtëpia, si pasojë e përhapjes së virusit COVID-19, por a mund të jenë ata po njësoj produktivë? Ka disa strategji për të p ...

Karantina, si po ndryshojnë blerjet e shqiptarëve, nga peshoret, tek lojërat elektronike

2020-03-20T15:14:29+01:0020 Mars, 2020 15:14|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Vendosja e detyrueshme e karantinës për popullsinë, ku të gjithë duhet të qëndrojnë brenda banesave dhe të dalin vetëm me arsye që lidhen me furnizimin me ushqime apo farmaci ka bë ...

Koronavirusi, 4 sjellje të rëndësishme për t’u respektuar

2020-03-17T11:13:54+01:0017 Mars, 2020 11:13|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Mos harroni se ka disa shkaktarë të sëmundjeve respiratore dhe Koronavirusi i ri mund të jetë njëri prej tyre. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale këshillon të gjithë qy ...

Shtatë arsyet pse njerëzit e zgjuar dhe punëtorë nuk bëhen të suksesshëm

2020-03-03T18:24:11+01:003 Mars, 2020 18:24|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Është krijuar ideja se njerëzit e zgjuar dhe që punojnë fortë arrijnë gjithmonë suksesin e dëshiruar. A e kujtoni kohën kur ishit në shkollë të mesme? Me siguri iu kujtohet ai pers ...

Frika nga koronavirus mund të na mësojë një mënyrë më të mirë se si të punojmë

2020-03-03T12:00:17+01:003 Mars, 2020 13:30|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Nga shqetësimi i madh tek mundësia e madhe. Situata e jashtëzakonshme e shkaktuar prej koronavirusit në nivel botëror, po përshpejton, pak a shumë në mënyrë të pavetëdijshme – proc ...

Edhe truri duhet të ushqehet; Çfarë të hani që të jeni produktivë

2020-01-29T12:00:39+01:0029 Janar, 2020 12:00|Kategoritë: Si t'i bëjmë gjërat, Uncategorized|

Truri është një organ i uritur, qelizat e tij kërkojnë dy herë më shumë energji se çdo organ tjetër i trupit. Në mënyrë që ai të funksionojë mirë, ky nivel energjie duhet të mbahe ...

Fundvit: “Taktika” për të shitur, pa ulur çmimet

2019-12-18T15:49:28+01:0018 Dhjetor, 2019 15:49|Kategoritë: Si t'i bëjmë gjërat|

Asnjë biznes nuk është i detyruar të ulë marzhin e fitimit vetëm e vetëm për të shitur. Uljet e çmimeve janë një metodë shumë e mirë për rritjen e shitjeve, por me një kosto që mun ...