Njerëz2018-05-25T11:40:04+02:00

Si të keni marrëdhënie të mira shef-punonjës?

Aftësitë ndërpersonale janë thelbësore për të bindur dhe motivuar partnerët brenda dhe jashtë organizatës, sidomos nga liderët e mirë. Por, eksperienca ka treguar se jo te gjithë drejtuesit mund të drejtojnë në një ambient të cilin e bëjnë të pakënaqur për punonjësit e tjerë. Çfarë duhet të kemi parasysh? Pranoni rëndësinë e ndjeshmërisë Një nga ...

Elsa Lila: “Unë dhe Evita”

Për herë të parë këngëtarja e famshme flet për jetën e saj private. Ajo na surprizon sërish. Kësaj here jo me zërin e saj, jo me performancë artistike por se së shpejti do të bëhet nënë. Pret një vajzë që do ta ketë emrin Evita. Edhe pse ka vendosur të mos martohet ajo shijon këtë ...

Bleona Qereti: :Asgjë nuk është e pamundur kur mendon ndryshe”

Ekzibicioniste por e thjeshtë, modeste por aspak në synimet e saj, me temperament vullkanik por dhe e çiltër këngëtarja e famshme shqiptare rrëfen në këtë intervistë realizuar pas përfundimit të turit të saj, emocionet e përjetimit të këtij momenti kulmor në karierën muzikore. Por dhe për lidhjen me Ganiun e planet për një fëmijë. (më ...

Profil

305, 2012

Profesor Leon Rey: “Udhëtimet e mia në Shqipërinë e viteve ’30”

3 Maj, 2012 10:31|Njerëz, Profil|

Revista “Shqip” publikon një shkrim të panjohur nga revista franceze “L’Europe Centrale” i botuar në Paris në vitin 1934, ku autori, profesor Leon Rey, i cili për dhjetë vite me r ...

Shiko më shumë artikuj

Zëra

Blog

Posta

Më të fundit