Një mashkull i mirë po bëhet edhe më i vështirë për t’u gjetur

2019-10-23T09:52:48+02:0023 Tetor, 2019 9:52|Kategoritë: Jetë, Stil & Design|

Siç thekson një editorial i diskutueshëm kohët e fundit nga Gerard Baker i Wall Street Journal, çekuilibri gjinor në arsimin e lartë po vazhdon të rritet, me 57 përqind gra të klas ...

Armiku më i madh i një gruaje? Mungesa e kohës për veten!

2019-10-22T13:30:53+02:0022 Tetor, 2019 13:30|Kategoritë: Jetë, Stil & Design|

Disa muaj më parë, ndërsa përpiqesha të gjeja kohë në ditët e mia të ngarkuara, për të shkruar, një koleg më sugjeroi të lexoja një libër për ritualet e përditshme të artistëve të ...

10 gjendjet kryesore shëndetësore që prekin të rinjtë

2019-10-21T12:00:58+02:0021 Tetor, 2019 12:00|Kategoritë: Jetë, Stil & Design|

- Hulumtimi i ri nga Shoqata Blue Cross Blue Shield (BCBSA) sugjeron se të rinjtë mund të jenë në thelb më pak të shëndetshëm, pa ardhur ende plakja. - Të rinjtë e moshës 34 deri 3 ...

Korçarët zbresin tiranasit nga froni i argëtimit, bëhen më “qejflinjtë” e Shqipërisë

2019-09-27T09:54:54+02:0027 Shtator, 2019 9:21|Kategoritë: Jetë, Stil & Design|

Korça e serenatave, lakrorit, kërnackave, shëtitjeve në mbrëmje është kthyer vitet e fundit në një tërheqje turistike për shumëkënd. Edhe vetë korçarët po i shijojnë më shumë fryt ...

Obsesioni ynë për të gjetur lumturinë mund të na bëjë të mjerueshëm

2019-09-03T12:46:54+02:002 Shtator, 2019 12:24|Kategoritë: Jetë, Stil & Design|

Redaktorja e bukurisë, kontribues i British Vogue, Funmi Fetto eksploron pse ne luftojmë të shkëputemi në një shoqëri dhe çfarë mund të bëjmë për të filluar jetesën tonë më të mirë ...

Aksesorët e florinjtë tendenca më in e këtij sezoni

2018-03-21T13:21:05+01:0021 Mars, 2018 13:09|Kategoritë: Jetë, Stil & Design|

A ka ndonjë gjë më me vlerë se floriri? Për vite me radhë floriri filloi të konsiderohej si diçka e dalë mode, që nuk përdorej e nuk preferohej shumë por, këtë vit duket se gjërat ...