Graham Allison: “Kriza shëndetësore mund të radikalizojë rivalitetin Pekin-Uashington”

2020-06-02T22:02:11+02:002 Qershor, 2020 21:59|Kategoritë: Koment|

FIGAROVOX / INTERVISTA - Në bestsellerin e tij “Drejt luftës. Amerika dhe Kina në grackën e Thukidides? " (Odile Jacob), Graham Allison, profesor i njohur në Harvard dhe këshillta ...

Hapat për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit

2020-05-25T22:14:02+02:0026 Maj, 2020 11:02|Kategoritë: Koment, Kuvendim|

Nga Ismail Hoxha* Përpara se të filloj me disa sugjerime që gjithmonë e më shumë po bëhen më kritike për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit, do doja që të bëj një informim p ...

Ray Dalio: Duhet ta reformojmë kapitalizmin, jo ta braktisim atë

2020-05-16T22:08:54+02:0016 Maj, 2020 22:08|Kategoritë: Opinion|

Nga Ray Dalio për CNN Business Perspectives Rendi ekonomik botëror po ndryshon, pavarësisht nëse na pëlqen një gjë e tillë apo jo. Këtë mund ta shohim teksa njerëzit dhe kompanitë ...

Mungesa e njohurive mbi origjinën e koronavirusit mund të na vrasë

2020-05-11T21:21:36+02:0011 Maj, 2020 20:58|Kategoritë: Koment|

OBSH-ja ka nisur një mision të ri në Kinë për të gjetur burimin e patogjenit Nga Jason Gale, Robert Langreth dhe John Lauerman | Botuar në: Bloomberg Ekspertët më të mirë në virol ...