Pse nuk hapen kufijtë me Shqipërinë e shëndoshë e të pastër?

2020-07-15T15:57:22+02:0015 July, 2020 15:57|Categories: Kuvendim, Opinion|

Europë, U njoha me vendimin se nuk i lejon Shqipëtarët të lëvizin lirshëm pas pandemisë. E pyes veten, pse? Thuhej se qytetarët Shqipëtarë mund të infektojnë qytetarët Europianë. E ...

Ray Dalio: Duhet ta reformojmë kapitalizmin, jo ta braktisim atë

2020-05-16T22:08:54+02:0016 May, 2020 22:08|Categories: Opinion|

Nga Ray Dalio për CNN Business Perspectives Rendi ekonomik botëror po ndryshon, pavarësisht nëse na pëlqen një gjë e tillë apo jo. Këtë mund ta shohim teksa njerëzit dhe kompanitë ...

Go to Top