Investime2018-03-01T13:53:22+00:00

Marrëveshja rajonale për investimet, si do tërhiqen milionat

15 Maj, 2018 10:54|Kategoritë: Investime, Para|

Në fundin e javës së kaluar gjashte vendet e Rajonit (Shqipëria, Kosova, Bosnja, Serbia, Mali i Zi dhe Maqedonia) të përfaqësuar nga Ministrat e Ekonomisë firmosen marrëveshjen e p ...

Ekonomistët: Vlera e madhe e Bitcoin ra për shkak të blerësve ‘të infektuar’

12 Prill, 2018 12:49|Kategoritë: Investime, Para|

Rritja e bitcoin krahasohet me përhapjen e një sëmundjeje infektive, sipas ekonomistëve që argumentojnë se monedha dixhitale mund të ketë arritur kulmin në vlerë, pasi më shumë kon ...

Ekonomia ngadalësohet në tremujorin e katërt, por për 2017 shënon rritjen më të lartë të dekadës

4 Prill, 2018 7:14|Kategoritë: Investime, Para|

Ekonomia shqiptare shënoi në 2017- dy ritmet më të larta të rritjes në një dekadë, e ndihmuar nga projektet e mëdha të ndërtimit të gazsjellësit TAP dhe hidrocentraleve mbi lumin ...