Artan Fuga: Si politika dëmtoi ekonominë dhe ekonomia korruptoi politikën

2020-02-05T11:28:27+01:005 Shkurt, 2020 11:27|Categories: Opinion|

Dekreti numër 190 i Këshillit të Ministrave, i datës 16.04.1993, parashikonte që Bordi Drejtues i Agjencisë së Privatizimeve të përbëhej prej trembëdhjetë anëtarësh, nga të cilët ...

Shqiptarët ende pa shpresë nga tërmeti i 26 nëntorit, leksioni turk nga Ezalig

2020-01-28T11:26:24+01:0028 Janar, 2020 11:26|Categories: Opinion|

Tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri që mori 51 jetë dhe lëndoi gati 2000 persona ka lënë pasoja të mëdha ndër të mbijetuarit që edhe pse kanë kaluar dy muaj nga ngjarja mbeten pa shp ...

Artan Fuga: Përse “Minishengeni ballkanik” nuk është “Minishengen”

2019-12-24T18:04:36+01:0024 Dhjetor, 2019 18:03|Categories: Kuvendim, Opinion|

Përse "minishengeni ballkanik" nuk është "minishengen" Përtej asaj që "minishengeni ballkanik" është një fitore e shkëlqyer e diplomacisë të Serbisë, sikurse është edhe fakti që a ...

Go to Top