Qëndrimi ulur gjatë, ja rreziqet dhe si mund t’i eleminoni

2018-02-28T14:03:20+02:0012 Korrik, 2016 11:13|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Të qëndruarit ulur për periudha të gjata kohore shpesh është i pashmangshëm dhe kjo mund të shkaktojë probleme me shëndetin. Këtyre problemeve i shtohet edhe mungesa e aktivitetit ...

Kujdes nga letrat e lagura, kanë dhe një të vërtetë tjetër

2018-02-28T08:57:30+02:0013 Prill, 2016 14:24|Kategoritë: Çështje, Komunitet|

Letrat e lagura antibakteriale janë bërë tepër të përdorshme dhe të domosdoshme me premtimin se na ndihmojnë të pastrohemi pa pasur asnjë nevojë për të përdorur ujë. Por hulumtues ...