10 pyetje praktike lidhur me konsumimin e ushqimeve dhe produkteve gjatë pandemisë

2020-04-23T20:26:17+02:0024 Prill, 2020 11:30|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Çdo ditë konsumatori ndiehet i frikësuar në lidhje me konsumin e ushqimeve, sa të rrezikuar jemi dhe a mund të merren masa vetjake për të minimizuar rrezikun e infektimit COVID19. ...

Çfarë zgjedhin shqiptarët në karantinë, nga sushi te mishrat

2020-04-20T12:53:25+02:0020 Prill, 2020 12:53|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Mbyllja fizike e restoranteve bëri që një pjesë e mirë të kërkonte alternativa të reja për të shkuar te konsumatori. Nona sh.p.k., që ka aktualisht në pronësi dy restorante të ndry ...

Si do të ndikojë klima në ndryshimin e bujqësisë? Gjetjet e prodhuesve të verës

2019-10-15T11:04:51+02:0015 Tetor, 2019 11:02|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Vera, e cila është ndër më të ndjeshmet dhe më të nuancuarat e produkteve bujqësore, demonstron sesi ndryshimi i klimës po transformon traditat dhe praktikat që mund të jenë vendo ...

Studimi i fundit/ Nutricionistët gjejnë ‘sekretin’ e shëndetit optimal

2019-10-14T11:39:23+02:0014 Tetor, 2019 11:39|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Të gjithë e dinë rutinën tradicionale të të ngrënit të shëndetshëm: pesë fruta dhe perime në ditë, shumë vitamina, një ekuilibër të proteinave, karbohidrateve dhe yndyrnave. Probl ...

50 restorantet më të mira në botë. (Në sa prej tyre keni qenë?)

2018-02-28T15:27:31+01:0023 Qershor, 2017 15:08|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Eleven Madison Park në Nju Jork triumfoi në renditjen e “50 restoranteve më të mira në botë”, duke u bërë restoranti më i mirë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës që fiton q ...

9 ushqimet që duhet të konsumoni për të nxitur trurin

2018-02-28T15:42:19+01:0012 Korrik, 2016 11:49|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Të gjithë ne kemi një ide të përgjithshme se çfarë duhet të konsumojmë për qëndruar në formë dhe të shëndetshëm, por disa ushqime të veçanta mund të ndihmojnë trurin dhe trupin tu ...