Unilever eksperimenton javën e punës me 4 ditë (pa shkurtim page)

2020-12-03T11:42:29+01:004 Dhjetor, 2020 15:40|Kategoritë: Kompani, Para|

Katër ditë pune në javë dhe pagë, sa për pesë. Ky është projekti eksperimental i njoftuar nga Unilever, gjiganti i markave si Lipton dhe Dove, për 81 punonjësit neozelandezë. “Në v ...

Pastrimi i parave, DPPPP identifikon katër skema nga Call Center tek transfertat me vendet e Amerikës Latine

2018-04-05T13:05:31+02:003 Prill, 2018 12:57|Kategoritë: Kompani, Ligje, Para|

Skemat që aplikohen për pastrimin e parave duket se janë në metamorfozë të vazhdueshme. Drejtoria e Përgjithshme e Parandalimit të Pastrimit të Parave në raportin vjetor të 2017 pë ...

Ndodh edhe kështu: Pronari i Twitter fal 200 milionë dollarë amerikanë në aksione për punonjësit

2018-02-23T15:41:31+01:0013 Prill, 2016 15:59|Kategoritë: Kompani, Para|

Jack Dorsey, pronari i Tëitter, vendimin për të falur 30% të aksioneve të tij, rreth 200 milionë dollarë në vlerë tregu, për punonjësit e kompanisë e ka justifikuar duke thënë thj ...