Graham Allison: “Kriza shëndetësore mund të radikalizojë rivalitetin Pekin-Uashington”

2020-06-02T22:02:11+02:002 June, 2020 21:59|Categories: Koment|

FIGAROVOX / INTERVISTA - Në bestsellerin e tij “Drejt luftës. Amerika dhe Kina në grackën e Thukidides? " (Odile Jacob), Graham Allison, profesor i njohur në Harvard dhe këshillta ...

Hapat për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit

2020-05-25T22:14:02+02:0026 May, 2020 11:02|Categories: Koment, Kuvendim|

Nga Ismail Hoxha* Përpara se të filloj me disa sugjerime që gjithmonë e më shumë po bëhen më kritike për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit, do doja që të bëj një informim p ...

Mungesa e njohurive mbi origjinën e koronavirusit mund të na vrasë

2020-05-11T21:21:36+02:0011 May, 2020 20:58|Categories: Koment|

OBSH-ja ka nisur një mision të ri në Kinë për të gjetur burimin e patogjenit Nga Jason Gale, Robert Langreth dhe John Lauerman | Botuar në: Bloomberg Ekspertët më të mirë në virol ...

Rini e Shqipërisë natyrale! Një lëvizje e vogël që mund të bëj ndryshim te madh!

2020-05-05T23:37:51+02:006 May, 2020 12:30|Categories: Koment, Kuvendim|

Unë jam një shqiptare që, si qindra mijëra të tjerë duke mos mundur të gjejmë mundësi në vendin tonë, kam marrë rrugët e botës! Të nderuar shqiptarë, përmes këtij shkrimi do të doj ...

Go to Top