Pushime ekonomike, ja cila është dita ideale për të prenotuar

2018-02-28T14:52:09+00:00 23 Qershor, 2017 13:48|Kategoritë: Jetë, Udhëtime|

Nëse jeni duke kërkuar pushimet ideale, jeni ende në kohë. Ndërsa ata që e kanë bërë një gjë të tillë tashmë me gjasa kanë shpenzuar më shumë se sa do të bënit ju. CheapAir.com ka ...

Instagram-i frymëzues, cili duhet të jetë destinacioni juaj i radhës

2018-02-28T14:54:15+00:00 23 Qershor, 2017 13:43|Kategoritë: Jetë, Udhëtime|

Keni nevojë për pak frymëzim në lidhje me destinacionin tuaj të radhës? Instagram-i ju vjen në ndihmë. Më shumë se 200,000 ndjekës në Instagram postojnë foto nga udhëtimet e tyre ...

Në mbrojte të Venecias/ Ndalohet ndërtimi i hoteleve në qendrën historike të qytetit

2018-02-28T15:10:51+00:00 16 Qershor, 2017 16:23|Kategoritë: Jetë, Vende|

Vetëm një javë pas ndalimit të dyqaneve kebab dhe rritjes së kufizimeve për hyrjen në Sheshin San Marko në Venecia, një tjetër goditje vjen për turistët e këtij qyteti. Autoritete ...