Kuvendim2018-05-25T11:39:08+00:00

Reformist apo konformist? Edi Rama, një vit nga mandati i dytë… /gazetadita.al

Një vit kaloi nga fillimi i mandatit të dytë të kryeministrit Edi Rama. Kur shikon masën e reve të zeza që po i grumbullohen mbi kokë si para një shtrëngate, pyetja shtrohet a do të rezistojë edhe tre vjet të tjera? E megjithatë, gjërat mund të kishin shkuar më harmonishëm sepse disa arritje pozitive nuk ...

Një analizë krahasuese e pasurisë së vendit tonë /panorama.com.al

Në artikullin “Ka një ske nar për zbrazjen e Shqipërisë…..”, Artur Zheji ngrinte disa pyetje, ndërmjet të tjerave si : “Pse nuk paska kapacitet Shqipëria të mbajë një popullsi të vogël 3 milionëshe me dinjitet dhe standardin normal njerëzor “, si dhe “Sa janë të ardhurat e vërteta të Shqipërisë në naftë, krom, bakër, pyje, ...

Tre vizionet e europianëve që mund të shpërbëjnë BE-në /gazetadita.al

Udhëheqësit e BE-së nuk kanë qenë kurrë më të përçarë mbi atë që do të jetë natyra e projektit Europian, tashmë që Merkel, Makron e Orban, janë të ndarë për çështje tepër thelbësore. Kancelarja gjermane, Angela Merkel, paralajmëroi të enjten se e ardhmja e BE-së varej nga gjetja me sukses e një përgjigjeje për emigrimin. ...

Opinion

907, 2018

Reformist apo konformist? Edi Rama, një vit nga mandati i dytë… /gazetadita.al

9 Korrik, 2018 15:05|Kuvendim, Opinion|

Një vit kaloi nga fillimi i mandatit të dytë të kryeministrit Edi Rama. Kur shikon masën e reve të zeza që po i grumbullohen mbi kokë si para një shtrëngate, pyetja shtrohet a do ...

Shiko më shumë artikuj

Koment

Shiko më shumë artikuj

Intervista

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit